Brothers in arms.

Det finns människor som får en att må bra ända in i själen. Sen finns de människor som får en att ifrågasätta sig själv, som får en att tappa självkänslan. I mitt liv omger jag mig nu i stort sett bara av den första sorten. Det kallar jag ett rikt liv! :)

Kan man annat än att bli varm i själen när man ser dessa godingar?

Jag älskar er, mina fina vänner! :)

Omger man sig med rätt vänner blir livet så mycket skönare. Allt känns lite enklare trots att det kan vara ett superhögt berg som ska bestigas. Med stöd i ryggen klarar man faktiskt det mesta! :)

Förr hade jag verkligen inget annat än fel folk runt om mig. Ständigt trycktes jag ner och de fick mig att känna mig så liten. Sådana vänner behöver faktiskt ingen. Det är synd att man inte ser det själv när man är i det läget. Allt går just då ut på att visa sig värdig deras sällskap liksom.. Så befängt.

(Midsommarbilder)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s