Var är Vilde!?

Hahaha!! För någon dag sedan så satt jag i köket och hörde hur Vilde lät upprörd för att sedan bryta ut i gråt. Jag gick så klart för att trösta honom, men vars var han? Jag hittade honom inte. Sen hörde hur det liksom bankade i kattburen vi råkade ha framme.

Vilde har alltså krypit i i kattburen och satt sig på sniskan, sen åkte gallerdörren igen och han kom inte ut! Stackars lilla Vilde, haha! Jag hjälpte honom ut och han blev genast glad igen, lilla fisen! :)

Men det gik inte länge förrän han satt där igen. Vad är det med små barn och trång utrymmen?! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s