Ny i familjen.

Nope, inte tösen. Due date 3/7 ;)

Men Mattias fick en iPad3 av sina föräldrar på midsommar. Perfekt! :) Hur underbart är inte det, då kan ju inte längre skylla på att man inte orkar småblippa över iPhonen. Allt är ju så mycket större på paddan!

Jag har dock lite problem. iCloud. Man måste ha Lion för att det ska fungera från datorn. Och våran Macbook är för gammal för att palla med det så hela grejen tappar lite funktion. Sen att man inte kan radera bilder ur bildströmmen från ”värden” är kasst. Jag kan bara ta bort bilder från flödet genom iPad. Och jag kan bara synka Mattias iPhone och iPad. För jag har ju ett annat AppleID. Visst skulle jag kunna ändra på min telefon till Mattias ID men det blir såååå rörigt. Tar man bort bilden på en enhet försvinner den ju på alla andra och jag vet inte hur många bilder jag kan r å k a ta på en dag som nödvändigtvis inte borde gå in i flödet =P

Sen kan man ju så klart synka via iTunes. Men där är det också lite besvärligt. För jag kan sen inte ta bort mappen som jag ville synka, så oordningen är total. Apple som ska ha så bra lösningar på allt. Lös detta =P

Säkert är det så att allt är briljant, det är bara jag som rör till det iom att vi har olika konton, massa mappar och sjukt mycket bilder. Och så klart att iCloud inte fungerar som det är tänkt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s