Slut på.

Det börjar verkligen ta på nu att vara hemma med både stormagen och Vilde. Som tur är så har Mattias bara en dag kvar till semestern och sen blir han hemma med oss f l e r a veckor! :)

Vilde har iaf börjat sova oförskämt bra. 19.30 till 08.30 utan uppehåll om man ger honom i slurk välling i sömnen vid 06. Mattias som ändå kliver upp då för att åka till jobbet fixar det så mamman får sova lite extra. Guld :)

Jag börjar dock gruva mig för att nästa tand ska spricka upp snart för då kommer allt att bli kaos igen.

I morgon blir det blekning av utväxten och lite förberedelser inför midsommar, hurrey! :) Nu ska vi mums hemkokt rabarberkräm!!

6 tankar om “Slut på.

 1. Fast svarar man i sin egna blogg så förlorar man ju massa besökare.. Eller iaf om andra svarar i sin egna blogg.. :S
  Jag klickar alltid in på den som kommenterat och ser vad de är för tjomme samt vad den skriver..
  Å är de nån som skriver 10 inlägg om dan orkar ja absolut inte leta efter svaret…

  • Så sant så sant, jag borde bättra mig! ;) Men jag tycker att det kan bli ganska rörigt när det kommer en kommentar under ett inlägg som inte alls har med det att göra.. Men du har nog rätt, man borde nog skriva i ”den andres” blogg som svar ändå. Men hur gör du på kommentarer som inte är direkta frågor då utan mer bara ett vänligt ord typ; Fin mage! Man vill ju inte dissa dem direkt, då kanske man kan nöja sig med att svara i sin egna blogg? :)

 2. haha vad gullig du är! Tack :D

  Om de kommer en kommentar som Tex ”Vad fin mage du har” Då klickar ja in på den och säger tack :) Men om de bara kommer spamkommentarer typ ”Fin blogg kika gärna in min” Då skiter ja i att svara på dom och gidkänner de bara…
  :D

  • Men om de då skrivit ett inlägg som är ganska dystert och de är märkbart ledsna över något. Då passar ju liksom inte ett ”Tack!:)” in där.. Ååh vilken djungel jag tycker detta är. Jag har nog skrivit två eller tre rena blogginlägg om just detta, hur man ska göra, haha! :)

   Men får jag en kommentar, så klickar jag också in på deras blogg, om de länkat. Även om jag inte kommenterar SV där :D rätt dumt att jag inte bara skriver dubbelt, som nu. När man liks är där.. :)

 3. men då kan ban bara skriva typ ”Oj vad hemskt, jag beklagar verkligen.

  sv svaret på kommentaren”
  Eller så svarar man i inlägget under :D

  Som nu när jag svarat dej så svarar inte jag i ditt inlägg ovanför där du har gissa vikten. O de gör ja för att de inte är visentligt…
  Förstår du? :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s