Änglar, visst finns de!

Jag fick nyss ett paket på posten. Det kom från Susanna :) Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna och är så himla glad över att det finns människor som henne.

Jag och Susanna fick kontakt via bloggen när vi båda väntade smått 2011. Efter det har vi setts ett par gånger och vi har hållit kontakten med varandra helt enkelt. Nu på slutet har jag dock blivit så galet dålig på detta. Jag läser ju knappt bloggar längre. Men jag tänker mycket på henne och på er andra. Det är liksom som en aktiv app som inte är onscreen. Den är ständigt igång men det liksom fastnar där.

Hur som helst så var det inte ett litet paket. Det var stort. Och det var fyllt med hjärtesaker till hela min familj. Det var ett paket till bebis, ett till Vilde, ett till mig och ett till Mattias :)

Susanna tänker verkligen på allt. Det är sällanvjag har stött på en sån genuint god människa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s