Packa väskan!

Idag är det 17 dagar kvar till förlossning. 17 dagar!? Det är ju snart bara två veckor? Geez.

Och genast får jag lite ont i magen. Vem är jag när jag inte är gravid. Det är ju jag och min stora mage liksom! Lite identitet har det blivit. Kanske för att graviditeterna legat så tätt? Jag har ju i princip varit gravid två hela år. Jag kommer garanterat känna mig lite tom utan detta trots att jag har två underbara barn i mina händer sen :)

But, who can blame me?

Den är ju trots allt en rätt stor del av mig! ;)

Idag ska jag iaf packa BB väskan. Jag är sjukt nöjd över att jag gjorde den där listan förra gången. En lista på saker som jag faktiskt använde på BB och saker som var i överflöd.

https://niomanadersvantan.com/2011/06/07/alla-dessa-saker/

Så denna gång ska jag packa rätt och korrekt! ;) Igår jag var jag in på Cubus och köpte mig mitt BB set, dvs en myshood med dragkedja (denna gång en grön), tre spaghetti linnen och sen var tanken att jag även skulle köpa nya mysmjuk byxor men de var slut =P Så jag får använda förra årets!

5 tankar om “Packa väskan!

 1. Vad fin du är!
  Förstår att det blir en liten identitetskris när magen försvinner sen, som sagt vem är man då? haha

 2. å mysigt…
  ja har min väska packat o klart…. man vet ju aldrig.
  tänk om vi två lyckas föda samtidigt. heheeh.
  vilket datum var hon beräknad till?
  kram catta

  • Ja vad roligt det skulle vara! :) Den 3e Juli läggs snittet om det inte händer något innan! Eller bäst är det ju så klart om din bebis stannar hela vägen ut i magen och det är ju lite längre som jag förstått? :)

 3. snart dax ju för dig. men när var hon planerad att komma?
  vår är planerad den 17/8. men efrrrsom tjejerna kommit alla i v.35så är ju sannoligheten att hon led kommer då dvs första veckan i juli borde de då bli.
  ja har som mål att klara mig till v.33. o nåsta mål är 35.
  sen är allt bara positivt o ju bättre desto längre hon är kvar.

  glömde säga att dur fantasktiskt vacker som gravid.
  kramar catta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s