Avslut.

Idag är det studentfirande över hela staden! :) Tänk att nu tar de slut på skolan och sen börjar ett nytt äventyr för alla de yngre :) Men är det inte lite sent med student den 15/6? Brukar den inte vara en hel vecka tidigare?

En av mina kusiner tar iaf studenten nu och jag hoppas att Mattias slutar tidigare idag (inarbetat) så vi kan åka och titta! Dagens blir då en sommrig klänning från HM! Den är i stl 36, så jag undrar hur det är tänkt att den ska sitta om man inte är gravid? Oversize?

 

Lite otäckt är det att det var åtta år sen jag själv tog studenten. Åtta år?! Vart tog tiden vägen? Vad hände? Hur har jag förvaltat den? Jag har pluggat, velat, jobbat, pluggat lite mer, jobbat och sen har jag snart fått två barn :) Ibland önskar jag att jag var en av dem som gjort karriär och varit stensäker på mina val i livet. Men, thats not me. Är det något man får på köpet som känslomänniska, beslutsångest?

Åh, jag måste gå och rota upp mina gamla studentbilder så får ni se hur jag hade det!! :D Återkommer!

2 tankar om “Avslut.

  1. Tror att dem slutar en vecka senare pga av sommarlovet har kortas med 1-2 veckor!! Så jag tor dem går en vecka längre å börjar en vecka tidigare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s