MVC vecka 35, INTE BRA :(

Idag var jag upp på MVC för koll. Det gick så där =/

Blt: 100/60
HB: 110
Glukos: 12.8
SF: 37
Flj: 140

Som ni ser var Glukosen skyhögt, men detta kan ha sin förklaring i att jag ätit en massa glass, godis och socker innan jag åkte upp på koll. Dumt av mig. Men vi ska ta ett nytt prov på onsdag.

Nu är det dock inte detta som oroade Lena utan det är mitt SF mått som har gjort ett mästarhopp på kurvan. Från att ha legat under norm. kurvan hoppade jag förra besöket upp på övre kurvan. Men denna gång, 1.5 vecka senare ligger jag över, över kurvan. Strecket går nästan rakt upp! :O Sist var det 33, nuär det 37. På 10 dagar..

Så i morgon fick jag en akut TUL tid. Då ska de kolla så att jag inte har för mycket fostervatten eller att det är något annat fel.. Nu har jag ägnat många timmar åt att googlea detta och jag har minst sagt blivit lite orolig =/ Självklart kan allt vara helt ok också, men som man är så oroar man sig ju självklart :(

En positiv sak var dock att man nu tydligt ser att Hb är på väg upp igen. Ferinject is the shit!! :) Och jag kännermig dessutom m y c k  e t piggare om än väldigt tung i kroppen och kort i andningen.

Nu är det bara tre veckor kvar innan bebis kommer. Om det inte uppstår några komplikationer så klart. Jag har ju fruktansvärda förvärkar som kommer oftare och oftare så man vet ju aldrig. Och det ökade trycket neråt är inte direkt något att leka med. Jag vet heller inte varför jag hör till en av dem som samlar otroligt mycket vätska i ansikte och ben. Anklarna syns fortfarande men det är i låren det bli tjockt och tårna =P

5 tankar om “MVC vecka 35, INTE BRA :(

 1. Det ordnar sig nog ska du se. Jag håller tummarna att allt är bra, bebos har säkert bara en stor rumpa ;)

 2. hej
  tråkigt att du känner dig nere. mennkan glädja dig åt att bs säkert är ngn tillfälligt. ja har ju själv diabetes. o om du ätot ngt innan aå kan ni normala mednligga på högre.värden… men er kropp korrigerar de i efterhand.
  de kan vara så att bm kollade ditt bs när värdet låg på sin topp.
  du skall se att de gått ner nästa gng. se till att ha ätit två tim innan bara o inte direkt..
  lycka till tul… då ni får en chans attse lillan innan fl igeb.
  ja skall själv till läkaren idag…. sd är hemska.. ändrat o görs sig obt nu mer…
  nytt tul om två veckor. bervös som fan kan ja lova.
  även nervös att hon lägger in mig idag med…
  kram catta

 3. Det är nog ingen fara ska du se, jag hoppas att det går bra imorgon, du får skriva och berätta hur det gick…
  Styrkekram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s