Bristningarna =P

Jo, jag har visst fått bristningar. Inte så att de är helt galet mycket eller så men de finns som sagt där och de syns =P

På höger sida är det inte så farligt alls. Men det är lite värre på vänster sida. Undra om det är för att jag oftast ligger på den sidan och ständigt rycker mig ditåt när jag ska upp ur sängen??

En del kanske tycker att jag faktiskt inte har något att klaga över men alla känner vi ju olika över våra kroppar. Det är inte det att de syns som stör mig, utan de är att det blir ”gropar” när huden som kommer att dra ihop sig. Huden har alltså fått en permanent skada. Trist. Men det finns ju många som har det bra mycket värre. Och det är ju för en mycket god sak man får dessa sträck :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s