Dagen före dagen!

Lördag, dagen före min födelsedag.

Märkligt att jag inte längre blir lika uppspelt och förtjust inför denna händelse som för bara två år sen. Då betydde oftast födelsedag en helkväll med kompisar ute på stan. Nu blir det mest hemmamys med familjen :)

Men vet ni, det känns så skönt att det nu är så. Man har hittat lugnet :) Självklart gillar jag fortfarande att festa och att gå ut på stan med våra vänner men det är på ett helt annat sätt. Vi är alla vuxna nu.

På min önskelista inför morgondagen står förutom ett par vita Converse (som jag kommer att få av mamma) bara pengar. Hur motsägelsefullt känns inte det? Swooosch så var man 20 år igen =P Kommer jag någonsin att växa ifrån detta? Och mamma ska göra en tårta till mig, som hon alltid har gjort! :) 16 here I come. Löjligt men ack så härligt.

Jag är ingen bjudningstjej som orkar göra bullar, tårta mm på min egen födelsedag. Jag åker hellre runt och tar en kaffe hos de som skulle uppvaktat mig! ;) Att få slippa stressen och pressen över allt stök och bak är gåvor nog! :)

-Forever young –

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s