Fetmagen.

Nu tar de på kan jag lova. Jag känner mig tung, jättetung och jag har svårt att andas. Men nu har vi snart gått 35 fulla veckor. På tisdag är det bara tre yttepytteveckor kvar och sen börjar nästa resa :) Jag längtar!

Jag kan ju meddela att jag inte klarat mig igenom denna grav. lika väl som med Vilde. Jag har fått lite bristningar under magen, på låren och det verkar som om de vill dyka upp på höfterna också =P Sen är jag bra mycket fetare i överlag denna gång. Men det känns ändå som om det har varit oundvikligt. Kroppen hade ju knappt en chans att komma tillbaka i ursprungsläget mellan graviditeterna. Klart som tusan att man sväller mer då. Kroppen har ju inte fått tillbaka sin spänst och heller inte sin muskeltäthet. Svårt att hålla in något då! =P Men.. Synd på bristningarna.

9 tankar om “Fetmagen.

 1. Know the feeling sister!
  Men, jag kan trösta dig med att de bleknar rätt fort .. eller så blir man ”hemmablind” och slutar se dem på samma sätt :) Kolla inboxen på fb så ska du få världens finaste bild.

 2. Min mage är fylld av ränder som värsta zebran sen förra graviditeten men de får jag ta, för mkt fostervatten och en stor bebis. Men ack så mkt kärlek ;) Du är så fin och din mage med!! :D

 3. Åh vilken mage :) Den ser om du ursäktar mitt dåliga skämt, nästan sprickfärdig ut :)
  De finns en del mirakelmetoder att ta till för att bli av med bristningarna som du kan testa senare om du vill.
  Jag har själv provat IPL och det funkade bra tyckte jag.
  Men, med träning kommer du först biten :)

  Kram Mrs G

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s