Tätare förvärkar =/

Aj.

Jag kan inte låta bli att oroas trots att jag nyss var på koll. I natt hade jag kraftiga förvärkar under 2 timmar. De kom mycket tätare än vad de brukar för detta kom med 2-3min mellanrum och höll i sig ca 1.30min. Det kan omöjligt vara bra! :O

Men eftersom de slutade efter två timmar känns det inte som att jag vill besvära förlossningen med detta. Jag var ju som sagt nyss där och mätte livermodertappen och den var då 3.8cm. Skulle det mot förmodan börja så där regelbundet nu under dagen kommer jag självklart att ringa in, men just nu  vet jag inte.

Märkligt att det blir så där på natten? Man tycker ju att det ska vara som mest lugnt då iom att man bara ligger och sover. Kroppen, kroppen. I say no more.

Nu är det m i n d r e än fyra veckor kvar! :D

7 tankar om “Tätare förvärkar =/

 1. Hej:) jag får väl äntligen skriva till dig!:) jag har följt din blogg sedan innan Vilde kom till er, hittade din blogg genom vänta barn forumet vi båda va med i på familjeliv.se, jag skulle ha barn samtidigt som dig:) min som föddes den 3 juni! Jag har tyckt de vart så spännande att följa dig under hela resan, kanske för att jag känt att vi haft endel gemensamt! Vår son heter nämligen också Vilde, vi har samma stil i våra hem & även på barnkläder mm..du är otroligt inspirerande på många plan! När jag fått vår son glömde ja bort att läsa bloggar, men så får några månader sedan kom ja på ”undra hur de går för ”niomånadersväntans” Vilde?” haha så gick ja in hit igen och har stannat för andra gången hos dig;) så himla roligt att ni denna sommaren igen ska få en liten!! Längtar efter att få följa dig med dina två små:) kram

 2. Vildes tapet e underbar!
  Visst är de sjukt hur man tänker egenltigen? Jag vill inte besvära dom. De har annta för sig som säkert e mycket viktigtare.. Så tänker jag också.. Vilket är väldigt dumt egenltgien..
  JAG är ju egentlgien lika viktigt som ”dom”..
  Hoppas du mår bättre! Och att förvärkarna har avtagit1

 3. ja var inne i dag på spec mvc när trista opererades. o då visade ctg tydliga regelbundna värkar på 2 min mellanrum men tappen som tur var sluten. men hennes huvud låg neråt… slutar jämt med att de då händer ngt när mina bäbisar ligger med huvudet neråt:(
  läkaren ville lägga in mig men så länge ja ej är öppen så stannar ja hemma… ja tål ju inte bricanylen så de fiinns ju traktasyl man kan få men de vill helst ej ge den då den är dvindyr.mem läkaren sa att de är billigare att ge mig den ön att låga henne ligga på neo i tio veckor..

  så nu sängliggande o va uppmärksam om de ändrarnkaraktär då blir de fl för min del.
  kram o lycka till. catta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s