Frysmannen vs ”designpappan”!

Jag fullkomligt älskar den här reklamen!!!! :D Varje gång jag ser den så kan jag inte hejda mig från att skratta. Replikerna är så sjukt roliga!! :) Och att det sista han gör på slutet är att fräsa är ju helt epic! :)

”OH MY GOD, MINA DESIGNKVISTAR!”

2 tankar om “Frysmannen vs ”designpappan”!

  1. Men, jag tycker det är drygt när samma skådis spelar i vitt skilda reklamfilmer samtidigt. Det där är ju snubben i ÖB-reklamen ju. Samma som bonden i Norrmejeriers reklam, som säger hejdå till korna och cyklar till stan – han är plötsligt med i reklam för typ OK eller nån annan mack. Nää, förvirrande och lite störande ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s