Ferinject Infusion!

Järn, intravenöst. Perfekt :)

Nu väntar vi bara på effekten. Jag bör känna skillnad runt nästa vecka och det peakar alldeles runt förlossning sen avtar det ytterligare sex veckor som jag förstod det. Ferinject verkar alltså under ca 10 veckor. Detta till skillnad mot Hemofer, då man känner mer effekt på en gång men det är inte lika långtidsverkande.

Men att 20 ml Ferinject kostar 2000kr MED högkostnadskydd fick mig att må lite illa. Det är verkligen pengar vi inte har samtidigt som jag verkligen behövde infusionen. Sura rabarber minsann.

4 tankar om “Ferinject Infusion!

  1. Mäh? Jag fick betala 1400 något för min ”påse”, med högkostnad, varför sånn skillnad? Och det bästa av allt, kände absolut ingen skillnad i pigghet och järnet steg knappt något. Det kändes surt vill jag lova. Grrrrr. ;)

    • Är du säker på att det var Ferinject och inte Hemofer då? :)
      Konstigt att det skiljer så mycket annars.. ?

      Jag har märkt en otrolig skillnad så jag tycker helt klart att det var värt de där 2000 kronorna :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s