Att bli friad till! :)

Jag läste i M’s blogg att de nu ska gifta sig och jag kunde inte låta bli att slungas tillbaka lite i tiden. För att bli friad till är det mest romantiska man kan vara med om tror jag. Förutom själva bröllopet och allt det då ;) Men just själva handlingen, när ens älskade knäböjer och frågar om man vill gifta sig med honom. Dela resten av sitt liv med honom. Mmmm! Jag blir alldeles pirrig när jag tänker på dagen för snart ett år sen som detta hände mig :)

https://niomanadersvantan.com/2011/06/11/jag-ska-bli-fru/

Min älskade man. Oj vad mitt hjärta bankar för honom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s