Renovering =P

Ååh hej.

Nu har det gått ett par dagar, eller en hel helg faktiskt. Men i ärlighetens namn så har vi haft fullt upp! :) Vi håller som ni säkert vet på att renovera Vildes nya rum! Från förråd till fint sovrum. Jag kan säga att det tar lite längre tid än jag räknade med men jag hoppas fortfarande på att vi ska hinna klart innan sessan anländer! :)

Just nu ser det bara för djävligt ut. Kornblå väggar och mahognygolv? Vem godkände detta? Inte var det då jag iaf. Nu har vi bara haft det som förråd, men ändå? Varför gör man på detta vis? =P

Vi ska nu gipsa väggarna, sätta in ett nytt fönster plus att vi ska kapa upp för ytterligare ett. Sen ska vi måla väggar och tak vita och tapetsera en fondvägg med en tapet från Sanbergs kollektion Engla & Elliot. Till sist ska vi lägga in en tjock heltäckningsmatta med skuren lugg :)  Voila’!

Mitt i allt har vi dessutom rivit ut en vägg i vårt eget sovrum och ska nu regla om den så att den bara blir utbyggd ca 1dm i stället för 6dm. Varför regla ut öht, jo för att bakom väggen går ett par avloppsrör som jag helt inte vill ha synliga efter väggen. Är det inte underbart med källare så säg? =P

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s