HEN, igen ;)

HAHA! Jag kan bara inte låta bli att älska denna reklam!! :D

Sen när man läser hur upprörda människor blivit av den, på båda sidor av debatten, är det bara ännu roligare.

Förlåt.

4 tankar om “HEN, igen ;)

  1. Hahaha så jävla kul! Vill också passa på att belysa (för alla upprörda där ute) att målet inte är att begränsa språket, inte att ta bort han eller hon. Tvärtom! Göra språket rikare. För de som finner det jobbigt att identifiera sig med ett visst genus kan slippa det. Och när man i texter ska beskriva någon som inte är köns/genus- bestämd så kan man istället för att gång på gång upprepa frasen ”han eller hon” skriva ”hen”. Smidigt då detta ger ett bättre flow i texten kan man tycka om man vill. Hur som helst, sluta uppröras av allt som går att vridas till något negativt! Ingen tror väll på riktigt att man hoppas uppnå jämställdhet för att man utökar språket lite?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s