Kan man ha doftcravings?

Jag vet inte. Men jag tycks ha fått craving på vissa dofter. Typ Klorin. Och badbollsplast.

Här hemma gör jag lätt av med en flaska Cillitbang Klorin i veckan. Bara för att det luktar så galet gott!! Och när Vilde fick sin fina minibassäng av Maria kunde jag inte sluta lukta på den. Jag hade nästan kunnat tagit med mig den ner i sängen bara för att få ligag och snusa på den hela natten lång!! :O

Mycket märkligt.

Jag tycker dessutom att allt man stoppar i munnen är gott. Inte gott som i god smak utan som god i konsistensen. Och att borsta tänderna stenhård och framför allt tungan är nästan bättre än sex just nu. Min egen förklaring till detta är att kroppen nu samlat på sig så mycket vätska och att det blir som någon slags massage?

6 tankar om “Kan man ha doftcravings?

  1. Ja, man kan faktiskt de. Såg ett program på TLC för någon vecka sen och där han hon doftcravings efter tippex. Hon var alltid tvungen att ha med sig en flaska hon kunde lukta på. Och de var ju farligt för barnet dessa starka ångor. Men hon kunde inte sluta.. Läskigt :-S

    Men du behöver nog inte oroa dig så länge du inte simmar runt i klorinet vill säga ;)

    • Haha, så tokigt!! :)

      Jag hoppas verkligen inte att det är någon fara. Jag sprayar ju inte direkt in i näsan heller, utan typ på alla ytor som jag sen torkar av :) Skulle det vara farligt borde det ju stå en varningstext? :)

  2. Jag hade craving på dofter när ja väntade yngsta sonen. För mig var det sköljmedlet comforts tempting nature. Jag kunde sitta och sniffa hela dagen och jag tvättade hela tiden för att känna den där ljuvliga doften. Saknar de där galenskaperna ibland. :D

  3. Haha, jag hade cravings efter Ajax citron, bensin, gummi och plast när jag var gravid. Gick till Jula och luktade på gummislangar och hela Biltema var en dröm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s