Premiärbad ute :)

Igår permiärbadade Vidle utomhus. Han fick nämligen en stor pool av Maria i födelsedagspresent! :) Det var jätteroligt att se hur mycket han tyckte om det! Synd att bilder inte gör det hela rättvisa =/

Från början var han lite skeptisk till det hela men sen när han väl kommit på att det var vatten han satt och plaskade i dröjde det inte länge för än alla spärrar släppte. Då ålade han runt på mage, rullade runt på rygg, kröp i och ur poolen, hämtade leksaker och vattnade sig själ med kannan :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s