Svar till er! #1

Det kom inte så många frågor igår så jag har hel enkelt lagt ihop en massa som jag fått genom tiderna :) Annars blir det ju så lite, haha! Sen har jag också delat upp svaren i ett par delar, Kropp & Knopp, Familj, Utbildning/jobb/blogg och Övrigt. Det blir ju ganska enkelt då att hitta svaren eller hur? :) Vi börjar med Kropp & Knopp samt Övrigt. Nästa två delar kommer i em, ok? :)

Kropp & Knopp

Hur lång är du och hur mycket väger du?
Spelar det någon roll? Men visst, jag är 162cm och väger normalt 52-54kg.

Är du nöjd med ditt utseende?
Nöjd är man väl aldrig till 100%. Men jag är bra mycket nöjdare med min kropp nu än för tre år sen. Och då var jag i topform. Det kanske säger ett och annat ;) Man mognar med åren skulle man kunna säga. Det som var viktigt då får inte lika mycket fokus från min sida längre.

Bästa sätt att undvika slitet hår? Hur ska jag få det i sån bra kvalité som möjligt?
Detta är ju en fråga för min Fru, men jag skulle säga att det gäller att toppa ofta, inte bleka eller färga, inte använda värmetänger och inte blåsa håret torrt. Detta är dock för de flesta en mindre omöjlighet så därför säger jag istället; Sunt förnuft och använd värmeskydd!

Hur gammal är du?
Jag är 27år. Helt craaaazy ;)

Vilken fotograf går du till när du tar de supervackra gravidkorten?
Jag tar dem med Andreas Stridsberg. http://www.mystic-pic.com

Vad din sämsta och bästa egenskap är?
Sämst och bäst måste jag säga är min impulsivitet. Det är jätte bra att man är impulsiv för då är man nästan automatiskt också kreativ. Men det är ju även dåligt just för att man lätt blir rastlös i ett projekt.

Hur fort ”lade” sig magen efter förlossningen?
På två veckor såg den helt normal ut. Sen tappade jag alla extra kilon under 12 veckor. Men denna gång tror jag inte att jag kommer att ha lika tur =P

Tog dina bröst mycket stryk av graviditeten?
Jag ljuger ju om jag säger nej. Klart det blev förändrade. De gick ju från 70F och blev nästan dubbel så stora. Sen gick de tillbaka och nu är de ännu större än de var när jag väntade Vilde. Men det är ju inget som inte går att korrigera om man nu vill det.

Tränar du?
Jag tränade mycket förr. Men de senaste åren har det inte direkt blivit så. Jag är en periodare även här. Kör jag så kör jag stenhårt, annars får det vara. Planen är att jag ska börja till hösten igen.

Hur mycket gick du upp i vikt under förra grav. och kom du ner till din vanliga vikt igen innan du fick reda på att ni väntade barn igen?
Jag startade på 52, slutade på 77. Gick ner till 56 på 4 månader och är nu uppe på 74. Så jag gick väl inte ner allt, men tillräckligt för att kunna ha mina gamla jeans och så..

Övrigt

Vad skulle du göra om du vann 10 000 kr som ska gå till DIG och endast dig?
Betala bort på mitt lån. Kanske låter tråkigt, men det blir roligare i längden!

Vilka internetsidor är du inne på dagligen?
Wordpress, Facebook, Aftonbladet, Google, ett par bloggar och Öviks Allehanda.

Skulle du kunna visa lite bilder på hur ni bor?
Det finns lite bilder under ”hemma hos oss”. Där kommer jag säkert lägga upp lite mer nu under sommaren med tanke på Vildes nya rum och allt som vi ska fixa med ute!

Var bor ni?
Vi bor i Örnsköldsvik, en stad med ca 55 000inv. Det är 16 mil norr om Sundsvall och 10 mil söder om Umeå.

Hur bor ni? Radhus, villa, lägenhet?
Vi bor i ett supermysigt litet hus som ser bra mycket mindre ut än vad det är. Vi har turen att ha en hörntomt och även ett nygjort växthus/orangeri. Trivs superbra här!  Området känns tryggt och det är många barn runt om här, nära till Höglandsjön och nära till skidspår. Det här huset hade Mattias redan när vi träffades. Han köpte det för fyra år sedan av sin kusin. Det var lite roligt de första gångerna jag var här, för jag kände Mattias kusin bra många år innan jag träffade Mattias och har därför varit i huset många gånger förrut. Jag minns när hans kusin köpte huset och höll på att fixa och dona med det, jag tänkte att det var så litet och undarde hur de skulle få plats haha =) Men nu tycker jag det är perfekt storlek!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s