Idag blir en bra dag! :)

Nästan hela den här veckan har det varit sol och varmt. Visst, ibland har det svept in en och annan kall vind men sånt får man ta! ;) Jag har iaf hunnit bränna mig rejält på armarna. Och jag har fått galet mycket fräknar?! Jag som aldrig haft det förut. Det måste ha med graviditeten att göra, visst? Jag hoppas bara att de försvinner sen! Jag ser smutsig ut med dem på!

Idag tänkte jag hålla mig utomhus och kanske, kanske får jag bort all sten som plogats upp på tomten under vintern. För gör jag det, så kan jag klippa gräset för första gången i år! :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s