Första ”riktiga” skorna, check!

Vi var ut till Arnäs idag och köpte oss Vildes första par riktiga skor. Svarta Kavat skor blev det. Stl 20. Jag har tidigare haft en väldans problem med att hitta skor som sitter bra på honom. De är oftast för smala och går man upp i storlek blir de istället på tok för långa =P Men dessa satt fint!

Tack snälla farmor Lena! :D

3 tankar om “Första ”riktiga” skorna, check!

  1. Lykke har likadana men i vitt, och så har hon deras vispgrötsrosa sandal ”emma” också. De invigde hon idag då vi körde brorsan till parkleken. Fast jag erkänner hon har ett par lackskor med som hon haft vid kalas. haha^^ men det är gulligt med söta skor också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s