Movies.

Vi har sett ett par filmer nu under helgen men tyvärr var det bara Headhunters som imponerade!

  • Älska mig igen (The vow) – A car accident puts Paige in a coma, and when she wakes up with severe memory loss, her husband Leo works to win her heart again. Tyvärr inte alls så bra som jag trodde den skulle vara. Jag blev inte ens speciellt gråtig. Ett gulligt romantiskt drama som tyvärr bara blir klyschigt och trist. kan vara för att jag förväntade mig ”The notebook” känsla och det kommer nog ingen film att leverera igen.
  • Headhunders – An accomplished headhunter risks everything to obtain a valuable painting owned by a former mercenary. Den här filmen var faktiskt riktigt bra! Den är en norsk film baserad på den norske bästsäljande författaren Jo Nesbøs energiska thrillerroman med samma namn. Det är en befriande, genuint spännande, oväntad och välgjord actionfilm med smart och effektivt skådespeleri, framför allt av kontrahenterna Henning och Coster Waldau som gör en riktig trovärdig överklasspsykopat. Love it! :)
  • Area51 – Terror strikes when reporters visit a secret base that houses extraterrestrials. Sämst av de alla. I snudd på B film. Vilken besvikelse. Nuff said =P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s