Fy fasen vad nasty!

Haha!! pipipii.

Idag hände en sån sjukt äcklig grej, nästan som när jag hittade Vilde sugandes på toaborsten =P

Jag var ner en sväng i tvättstugan för att kasta i en ny laddning. Det kanske tog 5 min. När jag kommer upp så är det små fjädrar och dun överallt och jag undrar vad som hänt. Självklart förstod jag att katten dragit in en fågel genom luckan men jag tyckte det var så konstigt att jag inte såg eller hörde den någon stans. De brukar ju oftast vara levande när de kommer in.

Sökte i köket, i Vildes rum, i hallen, i trappen, i vardagsrummet. Ingen fågel. Men heller ingen Vilde. Så jag tittade in under den stora duken vi har på bordet. Vem tror ni sitter där med fågeln i högsta hugg? Inte var det katten iaf! Det var Vilde bus =P

Hoppas att han inte blir smittad av någon äcklig fågelsjukdom nu bara. För han hade minsann svalt fågeln om jag inte hittat honom. Det var ett stadig grepp han tagit om den! Undra om Vilde har hängt för mycket med katterna nu? HAHA!

2 tankar om “Fy fasen vad nasty!

  1. Jag hade dött. Nu pratar vi inte teoretiskt här. Jag hade lagt mig på golvet ioch självdött. Jag är inte rädd för råttor, inte ormar och inte ödlor (även om jag kanske inte skulle bli lycklig om Wilbur smaskade på en ödla) MEN fåglar. Jag har i det närmaste en fobi för fåglar, jag är så rädd dem. En gång när jag gick på rådhustorget i Umeå så flög en fiskmås in i bröstet på mig. Jag stod still, hyperventilerade och fick knappt luft samtidigt som tårarna bara forsade. haha! Det var en sommardag och proppfullt med folk på apberget som satt och skrattade och pekade men jag hade inte tid att bry mig om dom, jag hade fullt upp med att få ordning på andningen. ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s