Vilde föll utför källartrappen!!! :O

Herregud! Vilde föll utför källartrappen! :O Vi hade glömt stänga grinden när vi kom upp från tvättstugan. Fan, hur dåliga föräldrar kan man bli?! Och det är inte en snäll trapp. Den är brant, halkig och golvet nedanför är sten!

Nu hade vi en himla tur och allt gick bra, men geez. Hjärtat i halsgropen och Mattias fullkomligt flög ner från övervåningen på en halv sekund. Vilde måste försökt gå ner baklänges, som han lärt sig, men gått på den smala sidan och tappat fästet. För att han låg på mage där nere när Mattias tog upp honom och han hade bara ett par blåmärken på kinden. Inga synliga märken på kroppen och han var vid fullt medvetande. Han var till och med hungrig?

Jag ringde iaf sjukvårdsupplysningen för att kolla med dem vad de tyckte jag skulle göra. Man vill ju inte missa en skallskada! Men damen i luren sa att jag skulle vara lugn och om Vilde var sitt vanliga jag var det nog ingen fara. Jag skulle hålla uppsikt resten av dagen och om blåmärkena på kinden ”förökade” sig och gick bakom öronen skulle jag genast åka till sjukhuset. Men så länga han var vid gott mod, lekte och åt som han brukar så skulle jag avvakta.

 

2 tankar om “Vilde föll utför källartrappen!!! :O

  1. Men lilla vän :-( tur att det gick så bra som det gick,trappor kan ju vara riktigt farliga. Usch.

    Jag tycker ni verkar vara jättebra föräldrar båda två, olyckor händer även de bästa :)

  2. Men lilla vän :-( tur att det gick så bra som det gick,trappor kan ju vara riktigt farliga. Usch.

    Jag tycker ni verkar vara jättebra föräldrar båda två, olyckor händer även de bästa :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s