Ut på stan i regnet!

Ska jag vara ärlig så gillar jag faktiskt regn. Det gör luften fräsch! Det behöver så klart inte regna hela dagen lång men en liten skur blir jag bara glad över :)

Nu verkar detta regn hålla i sig onödigt länge men är det så farligt då? Finns det inte regnkläder? Eller mysiga söndagsfilmer på TV? :) Och vill man inte göra något av detta finns det säkert tusen andra bra att göra saker på listan för hemmet! ;)

Vi ska iaf upp på Örnexpo snart. Vilde ska bara vakna och äta lite lunch. Jag hoppas att de har husbilar detta år så man kan få ta sig en drömtur i huvudet! Och jag hoppas på att regnet avskräckt lite folk så att man itne behöver armbåga sig fram igenom mathallen! Och jag hoppas på att luftkonditioneringen fungerar väl så att man kan få sig en nypa luft även innomhus! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s