Ny sommarklänning till mig!! :D

Ni minns säkert den rosa fina mammaklänningen (bild på mig i den) jag köpte i våras till vårat special occasion. Nu har jag köpt en till, fast en mintgrön! Den är så galet skön i materialet så jag skulle kunna köpa alla färger den kommer ut i. Eller rättare sagt, jag önskar att jag haft råd att göra det. För den finns nämligen i svart och i aprikos också! :)

Jag hoppas faktiskt kunna ha denna efter förlossning också. Den rosa vet jag kommer att bli för stor, tyvärr. Men är man flink i fingrar och duktig på att sy borde det inte vara något problem egentligen. Mia? ;)

4 tankar om “Ny sommarklänning till mig!! :D

  1. Men visst är det ju så fantastiskt gott?! Gärna med lite tomat på också, mmmm, bästa kombon :D Kramar

  2. Läs gärna mitt inlägg om barn som exponeras i mammabloggar.
    Jag skrev inlägget efter att ha sett Anitha Schulman i morse på TV4, och tyckte att det var ett intressant ämne att ta upp.

    Jag vill gärna höra vad du tycker om det här!

    http://wp.me/p1uIV8-3Ju

    Kram Mrs G

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s