Örnexpo!

Jag hade helt missat att det var expo nu i helgen?! Brukar inte det vara i Juni?????

Det är lite av en tradition att traska runt där upp i alla fall en av dagarna. Vi brukar aldrig köpa så mycket mer än en burk grapefrukt honung men det spelar ingen roll :) Det är mysigt att bara gå runt och titta. Sen när man kommer in i ”mathallen” finns det alltid så mycket gott att pröva! Det är nog den bästa delen på Örnexpo, mathallen!

Vi brukar också alltid ta en lov runt husbilarna och drömma oss bort för en stund. Tänk att få köpa sig en riktigt fräsch husbil och få åka på semester. Söka guldkorn i Sverige. Ta en tur runt Europa. Så härligt! :)

Idén att starta Örnexpo föddes över ett trädgårdsstaket. Idag är den Norrlands största vårmässa.

Mässan var tänkt att möta regionens behov av en marknadsplats, särskilt under våren då så många börjar tänka på sin trädgård, sommarhuset eller båten. Man trodde dock aldrig att det skulle bli så här stort. Nuförtiden känner nästan varenda kotte inom 30 mils avstånd till Örnexpo!

En tanke på “Örnexpo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s