Mormors bus!

Igår ringde min mamma och sa att Vilde gärna fick komma till Svedje under dagen, till och med stanna över natten så att jag och Mattias skulle få en fridag att fixa och grejja inför Vildes 1 års dag som är i morgon. Eller fixa och fixa, så att vi skulle få ta det lugnt helt enkelt! Vi var inte sena att tacka ja på den kan jag lova :) Ibland är det bara så skönt att få lite total egentid. Även om det inte är något speciellt man ska göra :)

Sagt och gjort, Vilde har nu varit hos mormor sen igår vid 14. Vi ska åka upp dit vid 16 och äta samt hämta hem honom. Det är nu man verkligen känner hur mycket han saknas när han inte är omkring oss 24/7. Lilla, lilla Vilde :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s