Will I cope?

Sure I am.. Men.

I natt hade jag en sån där jobbigt natt. När man bara vaknar hela tiden, svettas, tänker, grubblar, somnar, vaknar igen osv..

Jag låg och funderade på bebis. Funderade på företagstankarna jag hade. Funderade på Vilde. Funderade på livet.

Hur kommer allt bli när liten kommer till oss? Kommer hon att känna sig lika älskad som Vilde? Kommer vilde känna sig lika älskad som bebis? Kommer Vilde tycka om sitt nya rum? Kommer bebis tycka om Vildes gamla rum? Kommer vi någonsin att få sova? Kommer huset att räcka till för en två barns familj? Ska vi köpa en ny bil? När? Ska jag styra upp företagsplanerna eller skjuta på dem? Osv.. osv.. osv..

Men i grund och botten så vet jag att allt kommer att bli bra. Vi är toppen föräldrar och jag tror med all säkerhet att båda våra barn kommer att känna sig lika älskade. Jag och Mattias älskar varandra och stöttar alltid varandra i allt. Det känns tryggt.

Företagsplanerna har jag nästan bestämt mig för att droppa. Det ligger fel i tiden och jag har verkligen inte fått någon direkt bra påkoppling från ledningsgruppen av detta företag. Jag är rakt besviken på hur de har handlat i detta fall. Ja, det var The Body Shop jag hade planerat att öppna upp här i Övik. I stort sett allt var klart men efter omständigheterna släpper jag det nu.

Jag måste fokusera på att vara med min familj. Mina barn. Min man. Det kommer fler chanser till företagande om jag så vill. Jag vet att jag har drivet och ambitionerna som krävs. Så jag önskar den franchistagare som hoppar på detta tåg all lycka.

2 tankar om “Will I cope?

  1. Ditt företagande kommer att bli av, dock när du har tid. Du är så himla duktig, så du kommer hitta något annat awesome att starta OCH det kommer bli så himla bra. Bara njut av den tid du har nu med familjen! Tro mig, jag avundas dig! (Btw, var det inte det du sa till mig – ”Tänk inte så mycket. Njut mer.”) <3 <3

  2. Ping: Lite less =P | Nio månaders väntan..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s