NAN modersmjölkersättning.

Vi ger fortfarande Vilde NAN. Han totalvägrar välling och det spelar ingen roll om vi bara byter ut ett av åtta ersättningsmått. Han ratar det och vi måste blanda nytt kvällsmål. Han får det alltså bara på kvällen innan han ska sova. But still.

En sak som jag dock märkt är att jag själv tycker det nu för tiden smakar vidrigt. Jag tycker det smakar blod. Eller som en järnstång. Och det finns inget värre än järnsmak i mitt tycke =P Rätt märkligt det där för tidigare tyckte jag den var så himla godoch gräddig liksom. Är det för att jag har sådan totalbrist på järn som gör att jag känner av det lättare eller har de ändrat i produkten?

Jag kan inte ens smaka av om värmen är ok längre. Jag får kväljningar =P Tur man har en handled att pröva på!

Jag var in på Nestles hemsida och såg att det finns en NAN Goodnight. Någon som prövat den? Och var kan man köpa den? Jag vet att enda stället i Övik som man kan tex köpa NAN HA är på Willys?!

 

2 tankar om “NAN modersmjölkersättning.

  1. Fortsätt ge NAN om det är det han vill ha, det är hur som helst nyttigare än välling. Vissa barn äter aldrig välling så ingen fara på taket… :)

  2. Ellen vägrar också välling av alla dess sorter, så vi ger också ersättning på kvällen. Dock ger vi Baby Semp 3. Men visst smakar det skit! Jag klarar inte heller att smaka av, då spyr jag haha. Önskar faktiskt att hon ville äta välling, det är ju lite billigare :P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s