Älska mig igen.

Efter att ha legat i soffan halva dagen med rejäla och kraftiga sammandragningar som gjorde att jag nästan höll på kräkas har jag nu bestämt att vi ska ha filmkväll och inte röra oss en meter i onödan. Filmen vi tänkte se är; Älska mig igen.

Paige och Leo är ett ungt förälskat konstnärspar som bor i Chicago. En nattlig bilolycka slår i ett ögonblick sönder deras lycka. Leo klarar sig oskadd men Paige hamnar i koma. När hon äntligen vaknar har hon inget minne av deras tid tillsammans. Hon minns dock de tidigare åren som juridikstuderande och tror att hon fortfarande är förlovad med den charmige affärsmannen Jeremy, som ännu har ett gott öga till henne.

Allt eftersom tiden går inser Leo att Paiges minne inte kommer att förbättras. Fast besluten att inte förlora henne för evigt beslutar han sig för att göra allt som står i hans makt att vinna hennes hjärta. Igen.

Vad skulle du göra om kvinnan du älskar bokstavligen inte känner igen dig längre?

Filmens orginaltitel är The vow.

5 tankar om “Älska mig igen.

  1. Ja, sambon är från Sundsvall, eller strax utanför :D Är du från området du också? :D

    Och tack snälla, vad glad jag blir över att du uppmärksammar och uppskattar det, det tar lite tid med fotande, skrivande, svarande och allt runt omkring, men det är fantastiskt roligt och kontakten med er läsare skulle jag aldrig vilja vara utan :D

    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s