Badar!

Hello sunday!

Vi ska snart åka och bada i lilla söderhavet! Tänkte att det skulle vara roligt om vi iaf hann med det en gång innan Vilde fyller 1. Så idag blir det. Vi väntar bara på att liten fis ska vakna så vi kan äta lite lunch och packa ihop oss :)

-Mmmmacka med svampstuvning!-

Efter badet så blir det nog att vi ska handla lite födelsedagspresenter tillsammans med farmor.

I slutet på dagen ska vi tömma Vildes nya rum helt! Det blev inte av igår, men vi köpte iaf en massa kartonger att lägga allt i :) Sen ska jag försöka lägga ut lite kläder på Tradera. För om man tänker fter så spelar det ju faktiskt ingen roll om jag bara får 20kr för en oanvänd klänning, det är ju hur som helst mer än inget. Och inget blir det ju så länge den ligger i en kartong och bara tar plats! För ska jag vara ärlig med mig själv vet jag att jag aldrig kommer att använda den. Tyvärr. Och så är det med sjukt många plagg. Sex stora flyttkartonger minst. Och det som inte blir sålt på Tradera under veckan går oförkortat till insamling! Hurrey :)

4 tankar om “Badar!

    • Det är kläder till vuxna ;) Sen när man lägger upp på Facebook så får man ju allt som oftast motbud sen om det leder till affär kommer de inte och hämtar sakerna :p På tradera känns det iaf som att man får igenom affärerna och har man tur kan man ju riktigt bra mes pengar iom att folk blir triggade av tidspressen och buden :)

      Skickat från min iPhone

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s