Morning!

Idag känner jag mig mycket piggare! :)

Pappa M fick kliva upp tidigt med Vilde bus och jag fick sovmorgon till 10, hallelulja! :) Går sen upp och möts av den underbara doften; nykokt kaffe. Sömn gör en glad, man får upp ögonen för de viktiga sakerna i livet och man känner sig tacksam att man finner sig i det liv man har. Det är härligt! :)

Idag ska vi glida runt på en del auktioner för att kanske lägga in några anbud, vi ska också t en repa förbi svedjeholmen för att lämna av lite garn till mormor. Hon erbjöd sig nämligen glatt att sticka ihop jordgubbsmössan till bebis! Senare blir det däckbyte och kanske att vi börjar med Vildes rum om vi hittar några flyttkartonger :)

Livet känns lätt idag!

 

2 tankar om “Morning!

  1. Hej! Vad härligt det låter med en sådan dag! Hoppas att ni får mycket gjort! Jag undrar var det är auktion någonstans? I krokats vet jag men finns det på fler ställen nu i helgen?:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s