Stiltje

När man inte kan sova är det sirap i huvudet. Än en gång har jag vaknat typ varannan timme. Och det var inte Vildes fel. I förrgår natt var det Vildes fel, men inte igår natt. Jag blir så trött på detta =P

Tänk om man kunde få sova två nätter i sträck. Guld.

På dagarna kan jag heller inte sova, jag ska ha enorm tur om jag lyckas somna en stund mitt på dagen. Men allt som oftast finns det ingen möjlighet till det eller så blir man väckt hur som helst.

Jag ska nog gå ut och bygga mig ett ide. Sen får Mattias vara heltidspappa i två dagar.

När det råder stiltje i hjärnan kan jag inte klämma ur mig en enda vettig tanke känns det som. Inte en enda ide till Vildes rum, inte en enda outfit till lill pyran eller ett enda recept.  Inget av intresse iaf, så jag ber om ursäkt. Kanske kommer jag igång om ett par timmar! :)

2 tankar om “Stiltje

  1. Visst är det ROLIGT när man inte får sova bra. I mitt fall är det Wilbur som börjat sova hemskt dåligt och jag har verkligen inte fungerat som människa sista tiden. Här om dagen somnade jag sittandes i skräddarställning med huvudet hängande framåt. Sov så i ca 45 minuter. Har även somnat två gånger på soffan när Wilbur lekt på golvet. Lucky me att vi har tagit bort allt icke barnvänligt.

  2. Ingen kan vara nån jävla superperson Marie :) jag skiter i outfits och inredningsgrejer, det jag vill läsa är ord av en mamma, människa och allfixare som fått vila. Jag kan bara tänka mig hur det kommer bli för mig om jag väljer småbarnslivet en dag, jag kan knappt sova som det är nu ju. Du gör det bra! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s