Virkligen, nu igen?

Jag vet inte varför det blir så här. Men det var ju lite samma sak förra gången.

Nu i väntans tider får jag ett enormt sug efter att sticka/virka. Denna gång drömmer jag om att göra en jordgubbsmössa till lilla tösen. Detta för att Vilde fick en blåbärsmössa på BB av personalen för att han skulle behålla värmen lite bättre. Den mössan ligger nu i en fin liten minneslåda tillsammans med Vildes plastband mm. Jag bara önskar att tösen får lika/samma :)

Mössan är inte gjord på det vanliga bär mönstret (se nedan) utan det är ett hemkok tror jag. Så jag måste nog vända mig till underbara Mia för lite råd här!

Jag skulle dessutom vilja sticka en kofta. Men jag vet min egen begränsning och jag skulle förmodligen ledsna efter 74×6 maskor typ =P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s