De små sakerna :)

Sakta men säkert har jag tänkt börja planera Vildes 1-års dag. Men jag tycker det är rätt svårt om jag ska vara ärlig. Vilka bjuder man? Vad bjuder man på? Vad gör man? När gör man? Det enda jag vet är att jag hoppas på att det blir strålande sol och varmt för jag tänker köpa ett litet bord med en parasoll som de små barnen kan sitta och dricka saft under :) De lite äldre barnen så klart. De minsta kan ju inte göra det ännu! ;)

Jag tror att detta kommer att vara en hit under resten av sommaren och inte en engångsgrej som så mycket annat kan råka komma att bli :) Sommaren är lång och på tre månader händer mycket! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s