This is me.

Och jag älskar ne’.

(Vecka 30)

Som gravid har man många ups and down. Men inners inte så bara älskar jag min gravida kropp. Jag känner sig som jag sagt tidigare; Viktigt. Som den heliga graal eller nått ;) Jag bär liv. Jag bär mirakel! Det är ju helt fantastiskt!

Och visst, man tappar formen. man blir fet, man får dubbelhaka och en hel massa ryggfett. Rumpan kanar ner och brösten blir vulgo. För ett tag! Men det spelar ju ingen roll egentligen, när man ser till det hela. Kroppen kommer tillbaka, tids nog. Det vet jag ju :) Man ska vara tacksam att man ens fått chansen till att vara gravid. Det är ju faktiskt inte alla som får det. Tyvärr.

2 tankar om “This is me.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s