Myspys med Fluffen

Naaw, Vilde och Fluffen. BFF! :)

Små skruttarna våra! :)

Jag är så glad över att vi bestämde oss för att behålla en av ungarna till Vilde. En liten misse som han får växa upp med :) De växer liksom samman och man kan verkligen se utbytet de har av varandra. Nu har det rakt blivit så att när Vilde är ledsen och inte kommer till ro är Fluffen där på ett par sekunder och tröstar. Hon låter Vilde göra i stort sett vad som helst med henne men man ser att de har ett helt annat samspel än vad en vuxen och en kattunge har. Liksom att Vilde låter henne bita honom i handen utan att bli hysterisk. Hon biter ju bara när han har varit riktigt dum med henne och hon biter inte hårt. Men skulle tex Lizzy bita lite skulle Vilde skrika rakt ut och sen gråta säkert 10 minuter.

Lite samma sak är det med Råttan, han har alltid varit en liten extra morsa åt Vilde. Ända sen han föddes. Hon skulle heller aldrig göra honom illa.

Jag håller tummarna för att bebis blir lika omtyckt som Vilde blev :)

En tanke på “Myspys med Fluffen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s