Mardrömmar :(

Jag har haft en längre period nu då jag sluppit dessa hemska drömmar men nu har det börjat om, med full kraft. Det läskiga är att jag ofta har drömt saker som faktiskt hänt eller slagit in. Så när drömmarna blir för verklighetstrogna tycker jag nästan att det är mer otäck än när det är så där sjukt skräckfilmsliknande.

Igår natt och i natt har jag drömt att Vilde och jag åker i ett plan som störtar. Igår natt var det först ett vanligt jetplan vi störtade med. Sen i nästa dröm var det ett mindre propellerplan. Så ruggigt! =P Samma sak drömde jag som sagt nu igen. Två drömmar, två olika plan men vi störtade med båda. Vad skönt det känns att vi inte är inbokade på någon flight den närmsta tiden! Jag hade nog i ärlighetens namn då avbokat den och tänkt över en annan resplan. Ibland ska man lite på magkänslan. Bra många gånger fler än vad man faktiskt gör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s