Britax Maxway

Vilde har vuxit som en bara den under detta år och nu är det dags för en bilbarnstol. Det lutar åt att vi kommer att köpa Britax nya modell Maxway. Jag var först inne på Axkid kidzofix  men den kändes så hård och oskön =P Tur att man rekar och inte bara köper en sån här gång! :)

Detta är en Maxway;

Vår senaste och mest bekväma bakåtvända bilbarnstol för barn från ca 9 månader till 6 år. Den fiffiga designen rymmer bland annat smidig lutning av ryggstödet med hjälp av justerbara framben och enkel justering av höjden på huvudstöd och bälte. Säker installation garanteras genom ny design på stödbenen, lock-off-armar till bältet och nedre fästremmar med klickfäste. MAX-WAY är Plus Test-godkänd upp till 25 kg och erbjuder därmed optimal balans mellan säkerhet och flexibilitet.

Den är ganska lik babyskyddet vi köpte, BABY-SAFE plus SHR II. Så det känns familjärt och säkert, för det har vi varit supernöjda med :) Den kostar dock 3000kr.. Men de flesta stolar ligger ju där så.. Och vi kommer ju att använda den under många år så slår man ut det så blir det inte så farligt, eller hur?

Mormor? Morfar? Visst vill ni att Vilde ska känna sig trygg i bilen? ;);););)

Ett problem nu bara, jag vet inte i vilken färg jag vill ha den. Svart/svart eller svart/grå. Det lutar åt svart/svart eftersom den inte blir lika skitig. Eller det syns iaf inte lika mycket, haha! :) Och den är gångbar i alla bilar sett till deras klädsen!

3 tankar om “Britax Maxway

  1. Vi är jättenöjda med vår Britax MaxWay!!
    Men det är som sagt DYR! VI fick hem våran som vi beställde på nätet
    samma dag som BP började sin utförsäljning. SURT. ;)

    Ang. färg så ville jag också ha svart, men fick för mig att det skulle bli så himla varmt under sommaren. Men då fungerar våran AC typ aldrig. :P

  2. Tänk dig en två-treåring som har härjat på förskolan eller i sandlåndan. Hoppar in i bilen och vrider sig upp i stolen. Jag lovar att det då syns mer skit på en svart. Vi har en maxicosi mobi som är grå med lite svart på, och det är på det svarta som skiten syns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s