Troll

Inatt fick Vilde premiärsova h e l a natten i sin nya säng :)

Det gick bra, han ramlade inte ur, men vid 0420 vaknade han och tog en liten svängom i rummet. Men han ledsnade fort då vi inte har några leksaker nere i sovrummet så han kröp tillbaka till sängen och kurade ihop sig i fotänden. Vid 06 när Mattias åkte iväg på jobbet snurrade han dock på sig och la sig tillrätta på kudden igen.

Lilla hjärtat :)

Nu hade vi självklart säkrat upp med kuddar under sängen utifall han skulle rulla ur. Men det är trots allt inte så högt så jag vet inte ens om det var nödvändigt? Bra mycket värre när han rullade ur våran kontinentalsäng, och det fixade han ju!

En tanke på “Troll

  1. Inga småsyskon till Wilbur på gång ;) Jag höll bara på att städa min garderob och gnällde över att jag kände mig fet och Daniel sa att jag inte var fet så jag blåste ut magen allt jag kunde och sa att jag såg gravid ut. ;D haha.

    JAA! Det hade varit hur roligt som helst! :) Tyvärr har jag ingen Umeåsväng inplanerad den närmsta tiden. :(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s