Pink Lady.

Lilla stora magen :) Du är fin.

  

Mitt hästsug har förresten kommit tillbaka. Med full kraft. Jag vill ut och rida nu. På en häst som är lugn och hanterbar ute. Eller bara hanterbar, det duger :) Jag drömmer var eviga natt om att få köpa mig en häst igen och få utbildas på den. Jag önskar mig en äldre läromästare. En trygg och harmonisk häst. Synd att de kostar mellan 60-100 000kr. 40 är det absoluta taket i min värld, ever =P

Jaja, tids nog så ser vi vad som händer. Ingenting är omöjligt :)

Och Malin, Ruben for president!! :D Han är så galet vacker! Och SNÄLL!

2 tankar om “Pink Lady.

  1. Du vet att du alltid får rida Ruben, så fort du har ploppat ut bebisen så får du rida hur mycket du vill :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s