Dags att leverera!

Oh my, dagarna har visst bara pyst förbi utan att jag bloggat ett endaste inlägg. Skäms.

Men alltså, ibland blir det bara så. Man tappar sjukt mycket läsare och man tappar bort sig själv i livet. Men det ok, så får det vara :) Jag skriver ju ändå bara för min egen skull.

Valborg var en fin afton. Synd bara på blåsten. Näst intill storm. De fick tydligen inte tända brasorna runt om här i Övik men vi hade turen här ute i Kroksta att de fick tända den vi hade. Folk strömmade till och jag ljuger inte om jag säger att det var 1000 pers som kom och kollade :) Att eld kan vara så lockande! Till min glädje så hade de även försäljning av fika och kaffe. Det blev tårta x2 för mig, haha!! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s