Brännskada.

Den 1 Maj var det strålande sol och ca 40 grader ute på våran altan :)

Helt galet skönt och jag gick ut redan vid 10 och satt mig med en kopp kaffe. Njutningsfullt, javisst! :) Vid lunch bestämde jag mig för att grilla lite och sen kom frullan förbi. Jag beklagade mig över hur lite solen tog jämfört med förra året då jag blev pionröd efter 20 minuter. Men det visade sig under kvällen att solen visst bränt på ändå. Jag var R Ö D. Röd under ögonen, på magen och över bröstet. Jag hade till och med fått världens fulaste linnesränder ibrända på kroppen. Nice =P

Mattias var sjuk och låg inne hela långa dagen, stackarn.

3 tankar om “Brännskada.

  1. Jag tänkte mest fråga om ni har några namn på lilltjejen i magen? isf vad? :) Jag har också en liten Wilde fast med W men han är tyvärr i himlen :( så om han får en lillasyster så blir det nog en liten Wilda tror jag,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s