Borta bra men hemma bäst!

Liten fis sov från 19 till 05, vaknade bara till en gång vid 23 för att han tappat tutten :) SÅ himla skönt!!

Jäkla typiskt att jag inte haft en bra natt, jag har vaknat och skruvat på mig säkert femtielva gånger. Och höften har verkligen smällt till när jag ska vrida runt mig, det låter inte klick, utan klonk. Fast man ska inte klaga, för det gör inte ont, det är bara obehagligt :)

Idag ska vi plantera om lite växter och städa upp lite i Vildes blivande rum, hurrey! :) Sen blir det brasa på Bussbyvallen!  VALBORG it is! :)

7 tankar om “Borta bra men hemma bäst!

 1. Alltså, jag har aldrig fattat. Bussbyvallen, är det i gullänget ?
  För vi hade också tänkt gå till en brasa i närheten men det kanske finns en i Högland också? :)

 2. Hej! Så börjar alla brev som innebär saker som du bör svara på. 1. Hur går det med giftermålet? Ryketena och en kommentar här inne har ju redan sett dig och din så kallade man genomföra giftermålet på skottdagen. När ska du avsljöja det? 2. Hur går det för dig med den affärside du skrivit om?

  • Hej Jacob,

   För det är väl så man ska börja alla korrekta svar? ;)

   1. Planerna för vårt bröllop pinnar på, jag har hittat klänningen jag ska bära, ringen jag ska få på mitt finger och vilken färg jag tycker Mattias klär bäst i. Nu gäller det bara att spara pengar för att inte behöva kompromissa på några punkter som jag tycker är superviktiga, tex maten. Sen vill jag så klart även komma i form också. Så vi ser vad som händer under 2013!

   2. Även här pinnar det på rätt fram. Jag ska bara komplettera med ett par siffror till banken under veckan som kommer. Sen ser vi vars det bär! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s