Nothing but the truth.

”Jag tänker inte på allt elände som varit utan på allt det underbara som ska komma”. Anne Frank

Så fungerar jag..

För er som inte känner mig kan jag säga att jag är ärlig, glad, positiv och oerhört driven i allt det jag tar för mig. Det finns inget som heter ”det går inte” eller ”jag kan inte”. Jag kan ALLT, bara jag vill..

Mitt liv går som på räls just nu. Jag ser inga hinder eller arga troll som försöker hugga ner eller spy gallla över mig. Jag använder mitt positiva slagträ och svingar mig förbi allt som försöker stå i min väg. Jag svarar med att sprida kärlek tillbaka till dem som negativa äro.. ack så bittra ni är. Ni missar livets godheter, det må jag säga!

Hoppas drömmarna tar er dit ni vill, gott folk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s