Tre nya klänningar! :D

Här en en av de tre klänningarna jag köpt inför varmare dagar. Denna är en lite kortare variant men fortfarande håller den längden baktill :) Marinblå med små röda prickar, how sweet! :)

Jag vet att det är aslöjligt att jag klistar dit stjärnor, men alltså.. Det är ju bara att kolla mitten,  är man helt opiff och inte ens hunnit vakna känner mig sig.. fel. Så vi fortsätter med stjärnor, ok?

  

Den är hur som helst svinhärlig! Klämmer och spänner inte över magen, nackdelen är dock att jag är rätt stor upptill vilket gör att de flesta klänningar faller rätt fult. Men jag kanske kan hitta mig ett skärp eller något som gör det hela lite bättre. Annars får jag helt enkelt gå omkring och hålla under magen! ;)

4 tankar om “Tre nya klänningar! :D

  1. Superfin!! Både du och klänningen.
    Fast jag vet precis hur du känner. Man känner sig inte så ”strålande” varje dag
    som alla säger ;)

    Imorgon är det jag som drar ur tummen, går ner i källaren och tar fram byxorna som du ska få. Snart är det ju ”försent”. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s