Nu har vi köpt den!!

Igår gjorde vi slag i saken och åkte ner till Babyproffsen och köpte oss en syskonsits till Emmaljungan. Nu är det bara till att hålla tummarna för att Vilde nöjer sig med den :)

Vi tänkte också beställa quadroliften men eftersom jag inte kan bestämma vilken färg jag vill ha väntar vi lite till med den. Tar man den dessutom i tex svart så finns den för omgående leverans! Mitt problem är att tyget vi har på våran vagn är Grey Leafs och det finns inte längre. Det enda grå som finns är Grey Carbonite men det känns så.. fel? :( Jag tror att det är det grå mot det benvita fodret som jag upplever som fel. Men svart kanske blir bra? Syskonsitsen är ju svart iaf..

 

2 tankar om “Nu har vi köpt den!!

    • Vi tänkte att vi skulle pröva med detta först eftersom vi inte är ute och går så fasligt mycket med vagnen och gör vi det är det bara kortare stunder så.. Känns så himla onödigt att lägga ut över 10 000kr och sen skulle det inte fungera.. Så då känns det som att 1000kr för att pröva kan vara värt det :) Men fungerar det inte köper vi så klart en syskonvagn :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s