MVC vecka 29! :O

Geez, igår var jag på MVC för Vecka 30 koll.

Det gick bra, och alla värden var fina. Ferritinvärdet är dock fortfarande lågt =P Och jag personligen gillar inte att mitt blodtryck är så högt. Nu är det inte så högt egentligen men för mig känns det högt. När jag väntade Vilde var det ju 90/60.

Blt: 120/65
HB: 112 (Hurrey!!)
Glukos: 5.4
SF: 26
Flj: 140
Viktuppg: 16 kilo

Nästa koll blir i vecka 32, sen ska vi boka tid för Dr. A vecka 35 då jag ska göra snittplaneringen. Som det ser ut nu så blir det den 4e Juli! :) Det är vecka 38+x då.. I vecka 39 med andra ord. Jag vägrar, v ä g r a r att gå längre.

6 tankar om “MVC vecka 29! :O

 1. 120/60 är ju ett helt toppen värde.. inte högt alls. utan de du hade med kille var rättare sagr lägre.
  Vad låg ditt feretin värde nu på?
  Ja skall tilo specen den 16/5 samt tillväxt ul spännande… får mer provsvar då. hoppas mdd agt litt feretin gått upp då.

  Keam catta

  • Är det?
   Jamen det kanske det är? :) Jag har faktiskt ingen koll på vilket blt man ska ha. Jag vet bara att det alltid varit lågt :)
   Ferritin på 2 nu =/ Så nu jäklar är det i botten, haha!! Men eftersom mitt HB fortfarande håller sig högt (112) så görs ännu inget. Utan börjar det krypa ner under 100 så kommer de att vidta åtgärder. Jäkligt skumt tycker jag. Hela tiden har de ju sagt att de ska sätta in IV. Men de bara skjutr på det. Varför inte ta tag i det nu på en gång liksom? Man vet ju aldrig när man föder..
   Åh så spännande med TUL, hoppas allt ser bra ut!!! :)
   Kram

   • Å fy fan de är sjukt lågt..
    Mitt hade gått upp frpn 8 och nu sista veckrona dvs ca 1,5 år efter så hade de stigit till 34.
    Men då har ja ätit medicin under hela denna tid o tydligwn har de hjälpt.
    Har du med problem med såriga o torra läppar konstant? De är så sjukt jobbigthoppas du får upp feretinet. du får besöka vanliga läkaren annars. för de ommer bli sjukt jobbigt när tösen kommer annars

    kram catta

  • Måste och måste.. Jag väljer att göra det pga psykologiska orsaker, men det är inte smärtan jag är rädd för. Jag kan helt enkelt inte vara i den utsatta situationen som det innebär med en vaginal förlossning =/ Men jag måste inflika att det finns riktiga orsaker bakom detta. Så pass grava att jag denna gång inte ens blev ifrågasatt när jag på första besöket sa att det blir snitt. Så det är inte något jag bara gett mig tusan på, haha :)

 2. Woow! Redan v. 30, vad fort det har gått! Hoppas att du mår bra. Tycker bilden på kejsarsnittet såg lite creepy ut. Känns det inte konstigt? Berätta gärna hur det känns…? Får alltid panik i slutet av graviditeten och börjar fundera på var fan luckan i ryggan, där de ska lyfta ur ungarna, är?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s